Házhozszállítás

 

Házhozszállítással kapcsolatos információk:


Termékeinket az egész ország területén futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

A webáruházban megrendelt termékeket utánvéttel küldjük. A termék vételárát, valamint a szállítási költséget átvételkor a futárnak kell kifizetni számla alapján, készpénzben.

 

A házhozszállítás díja az ország egész területén mérettől függően bruttó 3.000 Ft, csomagszámtól függetlenül.

Az ár tartalmazza:
- Akár több termék kiszállítását utánvétellel
Megunt vagy kidobásra szánt régi készülékeit kérésére elszállítjuk. Az ilyen készülékek elszállításának feltétele a készülék, kikötése, kiürítése és szállításra előkészítése.


Budapesti és Budapest környéki agglomerációs szállításokat saját GRX futár végzi. 
A GRX futár a megrendelt készüléket a megadott címre szállítja.

- A szállítást egy kolléga végzi, ezért nem tudja vállalni a nehéz termékek lift nélküli felvitelét.
- A kolléga csak akkor vállalja a készülék bevitelét, ha a hely ahova rakni szeretnék akadálymentesen elérhető. Házon belül emeletre vagy pincébe a kolléga NEM viszi a terméket. Beszerelés és beüzemelést NEM vállal! Extrém helyzetekben (csigalépcső, túlmeredek lépcső vagy átemelés valamilyen akadályon) nem vállalják a készülék fel illetve bevitelét.
- Az elektronikus hulladékot csak abban az esetben hozza el a kolléga, ha az előtte nem volt már üzemben és a külső felülete nem túlszennyezett vagy be van fóliázva.

 

- A futárszolgálat 80 kg/db-ig vállalja a termékek lift nélküli emeletre való felszállítását, minden egyéb esetben csak az épület bejáratáig szállítják.
- A szállítást több futár végzi, de minden esetben a futárszolgálati munkatársak állapítják meg, hogy az adott termék lift nélküli emeletre szállítását biztonságosan a termék és/vagy emberi sérülésmentesen meg tudják tenni. A futárok csak akkor vállalják a készülék bevitelét, ha a hely ahova rakni szeretnék akadálymentesen elérhető.  Extrém helyzetekben (csigalépcső, túlmeredek lépcső vagy átemelés valamilyen akadályon) nem vállalják a készülék fel illetve bevitelét.
Beszerelés és beüzemelés NEM tartozik bele a szolgáltatásba.
- Az elektronikus hulladékot csak abban az esetben hozza el a kolléga, ha az előtte nem volt már üzemben és a külső felülete nem túlszennyezett vagy be van fóliázva.


A kiszállítási díjak extra méretű termékek esetében pl. side by side hűtő változhatnak!

További információkról itt olvashat!

Házhozszállítással kapcsolatos további információk és megrendelés:
info@grx.hu
budafoki@grx.huKedves Vásárlónk!


Amennyiben a nálunk vásárolt készüléket házhoz szállítással kívánja otthonába juttatni, kérjük, a Futárszolgálat átvételi elismervényét csak abban az esetben írja alá, amennyiben meggyőződött róla, hogy a termék a cégünkkel előzetesen egyeztetett állapotban kerül kézbesítésre. A szállítás során keletkezett sérülésekért a Futárszolgálat felel, aláírt átvételi elismervény esetén a szállító felelősségre nem vonható.


Együttműködését köszönjünk!
GRX Electro Outlet