X
Kosár
0 Termék
0 Ft

Új, csomagolássérült, szépséghibás termékek kiárusítása, akár 3 év garanciával.

Bauknecht márkaismertető

Minden amit a Bauknecht márkáról tudni érdmes.

 


Bauknecht - minőségi anyagokból letisztult dizájnnal, legkorszerűbb technológiával készült háztartási gépeket gyárt. Termékei között megtalálhatók többek között hűtők, mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek, sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők és páraelszívók.

 

A Bauknecht Németország és a skandináv területek vezető háztartási gép márkája. A felső- és a luxuskategória között elhelyezkedő prémium Bauknecht-készülékeket cégünk is forgalmazza, márka globálisan a Whirlpoolhoz tartozik.

 

A Bauknecht készülékekre jellemző, hogy a professzionális konyhagépek technológiai megoldásait adaptálják konyhai használatra. A háztartási gépek kiváló minőségű anyagokból, elsősorban nemesacélból készülnek, amely garantálja a hosszú élettartamot. Az automata érzékelő technológia segítségével pedig az energiafelhasználásukat lehet optimalizálni. A berendezéseknél kritérium a könnyű és praktikus használhatóság, valamint az energiatakarékos és környezetkímélő működés.

 

A márka Gottlob Bauknechtről kapta a nevét, aki 1929-ben alapította meg elektrotechnikai műhelyét. A családi vállalkozásból kialakult Bauknecht 1982-ben beleolvadt a Philips vállalatcsoportba. Amikor pedig 1989-ben a Whirlpool és a Philips közös vállalkozásra léptek, a Whirlpool először többségi tulajdont szerzett a Bauknechtben, majd 1991-től a Bauknecht az amerikai Whirlpool-csoport kizárólagos tulajdonában álló leányvállalat lett.

 

A Bauknecht Európában
A márka piacvezető Németországban, és nagyon népszerű a skandináv területeken, Norvégiában és Svédországban is. Svájcon, Belgiumon és Hollandián kívül a környező országokban, Szlovákiában, Csehországban és Ausztriában is kaphatók a Bauknecht-termékek.

 

Bauknecht wikipédia: https://en.wikipedia.org/wiki/Bauknecht_(company)

Bauknecht Youtube csatornája: https://www.youtube.com/user/BauknechtGlobal

Bauknecht Németország: https://www.bauknecht.de/

Hírlevél

X

Feliratkozás hírlevélre